Virusscreening+

VIRUSSCREENING+

Voor virus in tulp en lelie bestaat de VSD+ optie tijdens het groeiseizoen. VSD+ is een abonnement waarbij u een toetsuitslag, symptoombeschrijving en foto ontvangt. Ideaal om uw eigen digitale bibliotheek mee op te bouwen en te delen met collega’s op uw bedrijf! 

U stuurt maximaal 3 planten met vergelijkbare symptomen op en ontvangt de uitslag van de virusscreeningsmonsters maximaal 5 werkdagen later, en in veel gevallen binnen 3 werkdagen nadat wij uw monster hebben ontvangen. Voor een snelle doorlooptijd en gunstige prijs, worden de monsters op vaste dagen verwerkt.

Met VSD+ heeft u de informatie tijdig beschikbaar en kunt u deze gebruiken bij het ziekzoeken of het vaststellen van gewasbeschermingsmaatregelen.

Vooraf ontvangt u van ons papieren zakken en voorgedrukte labels die u aan de zak bevestigd voor verzending van uw monsters.

Diagnostiek

Tulp

De tulpenmonsters worden standaard gescreend op 7 virussen: ArMV, CMV, LSV, TBV, TNV, TRV, TVX.

Lelie

De leliemonsters worden standaard gescreend op 7 virussen: ArMV, CMV, LMoV, LSV, LVX, PIAMV en TVX. 

Onze diagnostiek ondersteunt u bij problemen die u constateert in het gewas. Met onze diagnose beschikt u over informatie die belangrijk is om het probleem adequaat aan te pakken.

Wilt u meer weten?

Indien u meer informatie wilt of wilt weten wat wij u kunnen bieden,
neem dan via het contactformulier contact met ons op. Of bel ons.

BQ Support
Zwartelaan 2
2161 AL, Lisse

    captcha