Labtoetsen

Technieken en anoniem

Bij BQ Support kunt u kiezen uit verschillende methoden voor het toetsen van uw partijen en uitgangsmateriaal van bloembollen en andere gewassen. Welke methode voor u het best past, is afhankelijk van het doel dat u wilt bereiken. Wij ondersteunen u graag bij het maken van uw keuze.

Alle toetsen die u via ons laat uitvoeren, worden geanonimiseerd door ons verwerkt. Zo zijn uw gegevens beschermd. De toetsen worden uitgevoerd in een geaccrediteerd laboratorium door middel van verschillende toetsmethoden: ELISA of PCR. De verschillen tussen deze methoden staan verderop op deze site toegelicht.

Toepassen

Virussen, bacteriën en andere pathogenen kunnen veel economische schade veroorzaken in de plantaardige sector. Een snelle en adequate aanpak is van belang om schade en/of verdere verspreiding te voorkomen.

Wilt u inzicht in de kwaliteit van uw partij of uitgangsmateriaal? Of wilt u een selectiepartij opzetten? Samen kijken we naar welke techniek het beste aansluit bij uw doel.

Inzicht in uw partijen en uitgangsmateriaal ondersteunt bij het telen van een product van hoogwaardige kwaliteit. Een belangrijk ingrediënt voor een duurzame teelt en relatie met uw klant.

N

Inzicht kwaliteit partijen

N

Opbouw schoon uitgangsmateriaal

N

Beoordeling aangekocht materiaal

N

Geaccrediteerd laboratorium

N

Verschillende technieken en toepassingen

Wilt u meer weten?

Indien u meer informatie wilt of wilt weten wat wij u kunnen bieden,
neem dan via het contactformulier contact met ons op. Of bel ons.

BQ Support
Zwartelaan 2
2161 AL, Lisse

    captcha