ELISA

VIRUSTOETSEN VIA DE ELISA TOETSMETHODE

Een virusdeeltje is opgebouwd uit genetisch materiaal met daar omheen een beschermende eiwitmantel. De ELISA toetsmethode detecteert deze eiwitmantel. Het te toetsen materiaal wordt in een mengmonster van maximaal 2 stuks vermalen in de pers. Uitzondering hierop is lelieblad, dat wordt in een mengmonster van maximaal 3 stuks getoetst. De reagentia die voor de toetsing worden gebruikt zijn uniek. Hiermee onderscheidt de ELISA-toetsing via BQ Support zich met andere laboratoria.

Typen monsters:

– Percentage mengmonsters; MM2% of MM3% (bij lelieblad).

Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen mengmonsters < 20 mengmonsters/extracties of >(=) 20 mengmonsters/extracties.

– Nummertoets

Labaratorium

Virussen, bacteriën en andere pathogenen kunnen veel economische schade veroorzaken in de plantaardige sector. Een snelle en adequate aanpak is van belang om schade en/of verdere verspreiding te voorkomen.

Wilt u inzicht in de kwaliteit van uw partij of uitgangsmateriaal? Of wilt u een selectiepartij opzetten? Samen kijken we naar welke techniek het beste aansluit bij uw doel.

Inzicht in uw partijen en uitgangsmateriaal ondersteunt bij het telen van een product van hoogwaardige kwaliteit. Een belangrijk ingrediënt voor een duurzame teelt en relatie met uw klant.

Wilt u meer weten?

Indien u meer informatie wilt of wilt weten wat wij u kunnen bieden,
neem dan via het contactformulier contact met ons op. Of bel ons.

BQ Support
Zwartelaan 2
2161 AL, Lisse

    captcha