Opplantmonsters

Onderscheiden in de verkoop aan de consument?

Voor de verkoop aan de consument worden bloembollen aangeboden in een grote verscheidenheid aan verpakkingen. De afbeelding op de verpakking geeft de belofte weer van de bloem die uit de bol groeit. Heeft de bol wel voldoende groei- en bloeikracht om deze belofte waar te maken? Kortom, verkoopt het grootwinkelbedrijf de kwaliteit die de consument verwacht? Aan de buitenkant van een bloembol is dat niet zichtbaar. Uit diverse monsteropplantingen blijkt helaas dat de consument weleens iets koopt wat de belofte op de verpakking niet waarmaakt. 

Toepassen

Wilt u zich onderscheiden in de verkoop aan de consument? Ook dan kan BQ Suport u helpen. Wij planten monsters op om deze te beoordelen op onder meer soortechtheid en de groei- en bloeikracht.

Als onafhankelijke dienstverlener neemt BQ Support op uw bedrijf, of op het verkooppunt, aselect monsters uit de partij. BQ Support plant deze op en beoordeelt de monsters op maatvoering, soortechtheid / samenstelling mix en groei- en bloeikracht. U ontvangt hiervan een digitale rapportage met foto’s. Deze rapportage kan in verschillende talen worden opgemaakt. U kunt natuurlijk ook zelf monsters nemen en deze door ons laten beoordelen.

In onze portal MyBQS kunt u de beoordeling realtime volgen en kunt u zelf de rapportage in verschillende talen opmaken.

Doormiddel van de diensten van BQ Support kunt u aan uw afnemers te laten zien dat de producten die u levert wél voldoen aan afgesproken eisen. 

E-opplant

Lees hier uitgebreidere informatie over onze E-opplantmonsters.

Wilt u meer weten?

Indien u meer informatie wilt of wilt weten wat wij u kunnen bieden,
neem dan via het contactformulier contact met ons op. Of bel ons.

BQ Support
Zwartelaan 2
2161 AL, Lisse

    captcha